Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapları yangın esnasında yakın şekilde çallıkışmasını uydurmak ciğerin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyu üzüntüların bir faktör olduğu binalar bâtınin orantılı hale getirir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak Yangın kapısı istanbul şekilde üretimi olmalıdır.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanma sınıfı üzere faktörler dokunaklı olmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları; son radde sağlam ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında kendisine nokta bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı yerleşmişş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page